ANASAYFA / Genel / YOZGAT’TA FERDİ KAZA ÖDEMESİ
YOZGAT’TA FERDİ KAZA ÖDEMESİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 23.06.2016 00:00

YOZGAT’TA FERDİ KAZA ÖDEMESİ

23.06.2016 00:00

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Aydın Orman İşletme Müdürlüğü, Çine Şefliği'nde arazöz şoförü olarak çalışan üyemiz Mahmut Atalay, 30 Nisan 2016 tarihinde çıkan orman yangınına müdahale esnasında, kullandığı arazözün devrilmesi sonucunda vefat etmişti. Merhum üyemizin cenazesi, memleketi olan Yozgat'ta 1 Mayıs 2016 tarihinde defnedilmişti.

Merhum üyemiz Mahmut Atalay'ın vefatı iş kazasına bağlı olmasından dolayı Ferdi Kaza Sigortası kapsamına girdiğinden, 20 bin liralık tazminat çeki, 17 Haziran 2016 günü Yozgat'ta düzenlenen törenle, Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya tarafından, merhumun varisleri olan eşi Nuray Atalay ile çocukları Mustafa, Berkant ve Şevval'e teslim edildi.

Törende konuşan Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Öz Orman-İş'in bir 'hizmet sendikası' olduğunu, bu anlayışla 30 bine yakın üyesinin tamamını Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortaladığını söyledi. Kızılkaya, "Hiçbir üyemizin burnunun kanamasını istemeyiz. Fakat hayatın gerçekleri var. Vefat edeni geri getiremeyiz, ama onun emanetlerine sahip çıkabiliriz. Sendika olarak, bu anlayışla hareket ediyoruz." dedi.

Merhum Mahmut Atalay'ın eşi Nuray Atalay ve yakınları, zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Öz Orman-İş Sendikasına ve yöneticilerine teşekkür etti.

Törene Öz Orman-İş Amasya Şube Başkanı Ramazan Şahin, Yozgat Orman İşletme Müdürü Turgut Duran, merhumun yakını Malî Müşavir Selahattin Şenliler, merhumun akrabaları ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları katıldı.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni