ANASAYFA / Genel / KARABÜK’TE FERDİ KAZA ÖDEMESİ
KARABÜK’TE FERDİ KAZA ÖDEMESİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 29.06.2016 00:00

KARABÜK’TE FERDİ KAZA ÖDEMESİ

29.06.2016 00:00

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Yenice Orman İşletme Müdürlüğü'nde üretim işçisi olarak çalışan üyemiz Şevki Yirmibeş, 14 Mayıs 2016 tarihinde geçirdiği iş kazası sonucunda vefat etmişti.

Merhum üyemiz Şevki Yirmibeş'in iş kazasına bağlı vefatı Ferdi Kaza Sigortası kapsamına girdiğinden, 20 bin liralık tazminat çeki, 29 Haziran 2016 günü Karabük'ün Yenice ilçesinde, Orman İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle, Öz Orman-İş Genel Malî Sekreteri Ali Bilgin tarafından, merhumun varisleri olan eşi Müzeyyen Yirmibeş ile kızı Sibel ve oğlu Sedat'a teslim edildi.

Törende konuşan Öz Orman-İş Genel Malî Sekreteri Ali Bilgin, Öz Orman-İş'in üyelerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlayan bir sendika olduğunu hatırlatarak, bu anlayıştan hareketle 30 bine yakın sendika üyesinin tamamını Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortaladığını söyledi. İnsanların zor gününde yanında olmak gerektiğini ifade eden Ali Bilgin, "Elbette bir üyemizin burnunun kanamasını dahi istemeyiz. Ama bizler zor koşullar altında çalışıyoruz. Yaptığımız iş, tüm dünyada zor-kirli-tehlikeli diye sınıflandırılan iş grubuna giriyor. Bu yüzden, risk altındayız. Vefat eden bir üyemizi geri getiremeyiz, ama onun emanetlerine sahip çıkabiliriz. Biz bu anlayışla hareket ederek, tüm üyelerimizi her yıl sigortalıyoruz." dedi.

Merhum Şevki Yirmibeş'in eşi Müzeyyen Yirmibeş ile çocukları, zor günlerinde kendilerine destek olan Öz Orman-İş Sendikası yönetimine teşekkür ettiler.

Törene Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Öz Orman-İş Karabük Bölge Temsilcisi Yaşar Çaylı ve Bölge Yönetim Kurulu üyeleri, Yenice Orman İşletme Müdürü Nafiz Akel, işletme şefleri ile merhumun akrabaları ve mesai arkadaşları katıldı.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni