ANASAYFA / Genel / DEMOKRASİ NÖBETİMİZ SÜRÜYOR
DEMOKRASİ NÖBETİMİZ SÜRÜYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 22.07.2016 00:00

DEMOKRASİ NÖBETİMİZ SÜRÜYOR

22.07.2016 00:00

15 Temmuz akşamı darbe girişiminin öğrenilmesiyle birlikte sokaklara dökülen vatandaşlarımızın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı 'ülkeye ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanları doldurma' çağrısıyla başlayan demokrasi nöbetleri, her geçen gün büyüyerek devam ediyor.

Ülkemizin bağımsızlığına ve demokrasimize kasteden 15 Temmuz Suikast Girişiminin durdurulmasının ardından yurdumuzun tüm köşelerine yayılan demokrasi nöbetlerine, Öz Orman-İş üyeleri ile Genel Merkez ve taşra teşkilatı yöneticileri geniş şekilde katılıyor.

Bu çerçevede, Genel Merkez ve Ankara Şube yöneticilerimiz de, üyelerimizle birlikte, her akşam Ankara'daki meydanlarda demokrasi nöbetine devam ediyor. Genel Başkanımız Settar Aslan ve yöneticilerimiz, 21-22 Temmuz gecesi, Kızılay Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımıza 5 bin adet kumanya dağıttı. Settar Aslan, kumanya dağıtımında eşi Hatice Hanım ve çocuklarıyla birlikte bizzat hazır bulundu.

Kumanya dağıtımına, Öz Orman-İş Genel Merkez ve şube yöneticilerinin yanısıra, konfederasyonumuz Hak-İş'e bağlı Medya-İş Sendikasının Genel Başkanı Gürsel Eser ve Öz-İş Sendikasının Genel Başkanı Sedat Sevinç ile diğer yöneticileri ve üyeleri de katıldı.

Kızılay Meydanı'ndaki diğer vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbetimiz, sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni