ANASAYFA / Genel / KAHRAMANMARAŞ’TA FERDİ KAZA ÖDEMESİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 15.08.2016 00:00

KAHRAMANMARAŞ’TA FERDİ KAZA ÖDEMESİ

15.08.2016 00:00

Kahramanmaraş Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan üyemiz Osman Saygılı, 10 Haziran 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Öz Orman-İş tarafından tüm üyeleri için yaptırılan Grup Ferdi Kaza Sigortası kapsamında, Osman Saygılı'nın vefat tazminatı olan 20 bin TL, düzenlenen törenle varislerine takdim edildi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü'nde düzenlenen törende, merhum üyemiz Osman Saygılı'nın sigorta tazminatı çeki, Genel Malî Sekreterimiz Ali Bilgin tarafından, merhumun eşi Güvel Saygılı ile kızı Ebru ve oğlu Hüseyin'e verildi.

Törende konuşan Genel Malî Sekreterimiz Ali Bilgin, Öz Orman-İş'in, istisnasız tüm üyelerini Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortaladığını ve sigorta primlerini sendika bütçesinden karşıladığını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Öz Orman-İş, hizmet sendikacılığına ağırlık veren bir kurumdur. Biz, iyi gününde olduğu gibi, kötü gününde de üyelerinin yanında olmayı ilke edindik. Yitirdiğimiz canları geri döndürmek mümkün olmasa da, onların emanetlerine sahip çıkmak elimizdedir. İşte bu yüzden tüm üyelerimizi sigortalıyoruz."

Kahramanmaraş'taki törene Orman Bölge Müdürü Alpaslan Altındaş, Kahramanmaraş Şube Başkanımız Latif Çoban ve Adana Şube Başkanımız Şahin Cerit, Merkez Orman İşletme Müdürü Erol Bilmez, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz, Bölge ve İşletme Müdürlüğü yöneticileri ile merhumun yakınları ve çalışma arkadaşları katıldı.