ANASAYFA / Genel / DENİZLİ’DE FERDİ KAZA ÖDEMESİ
DENİZLİ’DE FERDİ KAZA ÖDEMESİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 06.09.2016 00:00

DENİZLİ’DE FERDİ KAZA ÖDEMESİ

06.09.2016 00:00

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Çameli Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan üyemiz Ruyan Altın, 24 Temmuz 2016 tarihinde karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu, eşiyle birlikte vefat etmişti.

Ruyan Altın'ın bu şekilde vefatı Ferdi Kaza Sigortası kapsamına girdiğinden, 20 bin liralık tazminat çeki, 2 Eylül 2016 günü Denizli'nin Çameli ilçesinde düzenlenen törenle, Öz Orman-İş Genel Malî Sekreteri Ali Bilgin tarafından, merhumun öksüz-yetim çocukları Tamer ve Onur Altın'a teslim edildi.

Düzenlenen törende konuşan Öz Orman-İş Genel Malî Sekreteri Ali Bilgin, Öz Orman-İş'in yürüttüğü hizmet sendikacılığından örnekler vererek, tüm üyelerin Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalanmasının da bu hizmetlerden biri olduğunu söyledi. Ali Bilgin, "Üyelerimizin yalnızca iyigün dostu değiliz kötü ve zor günlerinde de onların yanında olmaya özen gösteriyoruz. Kıtlıkta verilen lokmanın değerini bilen bir anlayışla hareket ediyoruz. Bu tarz hizmetlerin, tüm sendikalara örnek olmasını istiyoruz." dedi.

Merhum üyemiz Ruyan Altın'ın öksüz-yetimleri Tamer ve Onur Altın, anne-babalarını aynı anda kaybettikleri zor zamanda yanlarında olan Öz Orman-İş camiasına teşekkür ettiler.

Çameli Orman İşletme Müdürlüğü'ndeki törene Öz Orman-İş Denizli Bölge Temsilcisi Halil Turan, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Çameli Orman İşletme Müdürü Hakkı Hakan Uysal, AK Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, işletme şefleri ile merhumun akrabaları ve Orman İşletme Müdürlüğü çalışan üyelerimiz ile diğer işletme personeli de katıldı.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni