ANASAYFA / Genel / ANKARA’DA FERDİ KAZA TAZMİNATI ÖDEMESİ
ANKARA’DA FERDİ KAZA TAZMİNATI ÖDEMESİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 06.10.2016 00:00

ANKARA’DA FERDİ KAZA TAZMİNATI ÖDEMESİ

06.10.2016 00:00

Antalya Orman Bölge Müdürlüğü, Merkez İşletme Müdürlüğü'nde çalışan üyemiz Bayram Köroğlu, 25 Haziran 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmişti. Tüm üyelerimiz gibi, Öz Orman-İş tarafından Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalanmış olan Bayram Köroğlu'nun 20 bin TL tutarındaki sigorta tazminatı, 5 Ekim 2016 tarihinde Ankara'da Öz Orman-İş Genel Merkezi'nde düzenlenen törenle, Genel Başkanımız Settar Aslan tarafından, merhumun eşi Şehriban Köroğlu'ya verildi.

Törene Genel Başkanımız Settar Aslan'ın yanısıra Genel Mali Sekreterimiz Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreterimiz Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Eğitim Sekreterimiz Mehmet Çelik, Ankara Şube Başkanımız Erdoğan Çubuk, merhumun aile fertleri ve yakınları ile Ankara'daki işyerlerinde çalışan bir grup üyemiz katıldı.

Törende konuşan Genel Başkanımız Settar Aslan, üyelerimizi Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalamak için harekete geçtiklerinde, birçok üyemizin "Acaba sendikamız sigorta primlerini bizden mi kesecek?" endişesiyle sigorta olmak istemediklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Buna rağmen, tüm üyelerimizin kimlik bilgilerini MERNİS sisteminden alarak, tamamını sigorta yaptırdık. Tüm primleri de sendikamız bütçesinden karşıladık. Geride kalan süreçte gördük ki, çok isabetli bir hizmet başlatmışız. Hiçbir üyemizin burnunun kanamasını istemeyiz. Fakat sigorta uygulaması başladığından beri, toplam 48 üyemiz için Ferdi Kaza Sigortası tazminatı ödedik. Sigorta bedeli olan 20 bin lira, belki büyük şehirlerde önemli bir miktar olmayabilir. Fakat, özellikle taşrada yaşayan üyelerimizin geride kalanları için, en azından bir yaraya merhem olabilecek bir rakamdır. Temennimiz, hiçbir üyemiz için bu tazminatı ödemek zorunda kalmamaktır. Fakat hayatın gerçekleri de ortada duruyor."

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni