ANASAYFA / Genel / BALIKESİR’DE FERDİ KAZA TAZMİNATI ÖDEMESİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 06.10.2016 00:00

BALIKESİR’DE FERDİ KAZA TAZMİNATI ÖDEMESİ

06.10.2016 00:00

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Alaçam İşletme Müdürlüğü'nde çalışan üyemiz Mehmet Emin Bulgurcu, 3 Haziran 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmişti.

Mehmet Emin Bulgurcu'nun sigorta tazminatı, 5 Ekim 2016 tarihinde Balıkesir'de düzenlenen törenle, Öz Orman-İş Genel Sekreteri Bayram Ayaz tarafından, merhumun eşi Durcan Bulgurcu ile kızları Nazife ve Nursena'ya takdim edildi.

Genel Sekreterimiz Bayram Ayaz, törendeki konuşmasında, Öz Orman-İş'in 'hizmet sendikacılığı' yaptığını ifade ederek, &ldquoÖnemli olan, insana hizmet etmektir. Bu hizmetin de, insanların zor zamanlarında yapılanı makbuldür. Tüm üyelerimizi kazalara karşı sigorta yaptırmak önemli bir hizmettir. Ama biz bunu bir lütuf gibi görmüyoruz aksine, sendikacılık anlayışımızın bir gereği sayıyoruz." şeklinde konuştu.

Törene Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı, Öz Orman-İş Balıkesir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Çorum, Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, merhumun aile fertleri ve yakınları ile mesai arkadaşları katıldı.