ANASAYFA / Genel / MERSİN’DE FERDİ KAZA TAZMİNATI ÖDEMESİ
MERSİN’DE FERDİ KAZA TAZMİNATI ÖDEMESİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 12.10.2016 00:00

MERSİN’DE FERDİ KAZA TAZMİNATI ÖDEMESİ

12.10.2016 00:00

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Mut İşletme Müdürlüğü'nde çalışan üyemiz Kemal Ataseven, 12 Ağustos 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

Kemal Ataseven'in sigorta tazminatı, 7 Ekim 2016 tarihinde Mut'ta düzenlenen törenle, Öz Orman-İş Genel Malî Sekreteri Ali Bilgin tarafından, merhumun eşi Elife Ataseven ile babası Hüseyin Ataseven ve annesi Fadime Ataseven'e verildi.

Mut Orman İşletme Müdürlüğünde yapılan törene Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz,  Öz Orman-İş Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Akın, Mut Orman İşletme Müdürü Serdar Kılınç ve merhumun yakınları ile mesai arkadaşları katıldı.

Yapılan törenlerde konuşan Öz Orman-İş Genel Malî Sekreteri Ali Bilgin, alınan tedbirlere rağmen trafik ve iş kazalarının can yakmaya devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:

"Bizler zor koşullar altında çalışıyoruz. Yaptığımız iş, tüm dünyada zor-kirli-tehlikeli diye sınıflandırılan iş grubuna giriyor. Bu yüzden, risk altındayız. Son 5 yıldır, istisnasız tüm üyelerimizi Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalıyoruz. Öz Orman-İş, iyi günde olduğu gibi, kötü gününde de üyelerinin yanındadır. Çünkü Öz Orman-İş, üyelerinin gülen yüzü ve ağlayan gözüdür."

Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz da konuşmasında, "Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanlığı adına, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin'e ve yönetimine, üye işçilere verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim." dedi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni