ANASAYFA / Genel / HAK-İŞ-MÜSİAD ORTAK PROJESİ
HAK-İŞ-MÜSİAD ORTAK PROJESİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 02.11.2016 00:00

HAK-İŞ-MÜSİAD ORTAK PROJESİ

02.11.2016 00:00

Toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcısı Settar Aslan ve diğer Yönetim Kurulu üyeleri ile konfederasyona bağlı sendikaların genel merkez yöneticilerinin yanısıra Hak-İş il temsilcileri ile proje paydaşı olan AB temsilcileri, akademisyenler ve bürokratlar katıldı. Öz Orman-İş Genel Sekreteri Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çardakçı, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çetin, Mali Müşavir Osman Aslan ile aynı zamanda Hak-İş il temsilcisi olan Öz Orman-İş şube başkanları ve bölge temsilcileri de toplantıya katıldı.

Toplantının açılışında, Proje Takım Lideri Michael Heathcote, projeyi tanıtan bir sunum yaptı. Daha sonra Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, AB Türkiye Maslahatgüzarı Gabriel Manuera Vinals ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu birer konuşma yaptı.

Daha sonra, Hak-İş ile MÜSİAD arasında protokol imzası gerçekleştirildi. Protokole, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da imza attı.

Toplantının son bölümünde de, 'Sosyal Diyaloğun Sektörlere ve İşyeri Verimliliğine Etkisi' konulu bir panel gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Erdinç Yazıcı&rsquonın yaptığı panelde Doç. Dr. Mehmet Merve Özaydın, Proje Endüstriyel İlişkiler ve Sosyal Diyalog Kilit Uzmanı Krassimir Detvhev ve Proje Eğitim Kilit Uzmanı Hayati Körpe birer sunum yaparak, katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni