ANASAYFA / Genel / HAK-İŞ, KADIN DOSTU İŞYERLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
HAK-İŞ, KADIN DOSTU İŞYERLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.11.2016 00:00

HAK-İŞ, KADIN DOSTU İŞYERLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

30.11.2016 00:00

Konfederasyonumuz Hak-İş'in, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) ile birlikte yürüttüğü, 'Sosyal Diyalog Yoluyla Kadın Dostu İşyerlerini Belgelendirme Projesi'nin kapanış toplantısı ve sertifika dağıtım töreni Ankara'da gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın onur konuğu olarak katıldığı törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çok sayıda milletvekili ve bürokrat ve Hak-İş'e bağlı sendikaların genel merkez ve şube yöneticilerinin yanısıra, yurt genelinden gelen yaklaşık 700 kadın işçi katıldı. Törene Öz Orman-İş Genel Sekreteri Bayram Ayaz, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Adana Şube Başkanı Şahin Cerit, Antalya Şube Başkanı Ramazan Gün ve Trabzon Bölge Temsilcisi Fikri Bulut ile çeşitli illerden gelen kadın üyelerimiz de iştirak etti.

Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Hanım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan birer konuşma yaptı. Daha sonra, 'kadın dostu işyeri' değerlendirmesinde ilk 3 dereceyi paylaşan işyerlerinin yöneticilerinin sertifika ve ödülleri, Emine Erdoğan tarafından takdim edildi. Erdoğan, birincilik ödülünü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e verdi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni