ANASAYFA / Genel / HAK-İŞ’TEN 15 TEMMUZ ŞEHİT ve GAZİLERİNE ANMA
HAK-İŞ’TEN 15 TEMMUZ ŞEHİT ve GAZİLERİNE ANMA
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 30.12.2016 00:00

HAK-İŞ’TEN 15 TEMMUZ ŞEHİT ve GAZİLERİNE ANMA

30.12.2016 00:00

Konfederasyonumuz Hak-İş, 15 Temmuz darbe-işgal girişimi sırasında can veren şehitlerimizi ve yaralanan gazilerimizi anmak üzere, 29 Aralık 2016'da Ankara'da bir program düzenledi. Şehit aileleri, gazilerimiz ve yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği programda duygulu anlar yaşandı.

Anma programına Hak-İş Onursal Başkanı, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcıları Settar Aslan, Mustafa Toruntay ve Ali Cengiz Gül, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, TÜRKSAT Genel Müdürü Cenk Şen, Hak-İş'e bağlı sendikalarımızın genel başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda şehit ailesi, gazi ve bunların yakınları katıldı. Programa, Öz Orman-İş Genel Sekreteri Bayram Ayaz ve Genel Mali Sekreter Ali Bilgin de iştirak etti.

Anma programında TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan birer konuşma yaptı. Programda Kur'an-ı Kerim tilavetinin yanısıra, 15 Temmuz'daki direnişin en önemli simgelerinden olan &lsquoSelâ' da okundu.

Daha sonra, Hak-İş mensubu şehit aileleri ve gazilere madalya ve berat takdim edildi. Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan da, gazilerimizden birine madalya ve berat takdim etti.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni