ANASAYFA / Genel / SETTAR ASLAN YILIN SENDİKACISI
SETTAR ASLAN YILIN SENDİKACISI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.01.2017 00:00

SETTAR ASLAN YILIN SENDİKACISI

26.01.2017 00:00

Buhara Medya Grubu'nun, bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Buhara Medya Ödül Töreni, Ankara Sheraton Hotel'de 25 Ocak 2017 akşamı yapıldı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bilim Sanayi ve Faruk Özlü ve Hak-İş Onursal Başkanı TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu başta olmak üzere çok sayıda milletvekili, bürokrat, sendikacı ve sanatçının katıldığı ödül töreninde, sunuculuk görevini Elif Güvendik ve Vatan Şaşmaz yaptı. Ahmet Özhan, Muazzez Ersoy, Ahmet Selçuk İlkan ve Alişan başta olmak tanınmış sanatçıların da hazır bulunduğu ödül töreninde, geçtiğimiz yıl gösterdikleri başarılı çalışmalar yüzünden ödüle layık bulunan siyasetçi, bürokrat, sendikacı ve sanatçıların ödülleri takdim edildi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş 'Yılın Siyasetçisi', Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik 'Yılın Bakanı', TBMM İdare Amiri Salim Uslu 'Yılın Milletvekili' ödülünü alırken, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan da 'Yılın Sendikacısı' ödülüyle onurlandırıldı. Settar Aslan, ödülünü, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un elinden aldı.

Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Settar Aslan, klasik sendikacılık döneminin geride kaldığını ve üyelere her alanda hizmet sunmayı gerektiren bir sendikacılık dönemi başladığını söyledi. Aslan, 'demokrasi' ve 'özgürlük' meselesinin, sendikalar için 'ekmek' kadar önemli olduğunu da ifade ederek, "İşte bu anlayışla, ülkemize ve demokrasimize sahip çıkmak adına, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini masaya yatırmak üzere, 2-4 Mart 2017 tarihlerinde Uluslararası Demokrasi Kongresi düzenliyoruz." dedi.

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni