ANASAYFA / Genel / DÖRT MEVSİM KKTC ORMANLARI FOTOĞRAF YARIŞMASI YAPILDI
DÖRT MEVSİM KKTC ORMANLARI FOTOĞRAF YARIŞMASI YAPILDI
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 26.04.2017 00:00

DÖRT MEVSİM KKTC ORMANLARI FOTOĞRAF YARIŞMASI YAPILDI

26.04.2017 00:00

Orman Genel Müdürlüğü ile KKTC Orman Dairesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Dört Mevsim KKTC Ormanları' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri, 25 Nisan 2017'de düzenlenen törenle, Lefkoşa'da takdim edildi.

Yarışma ödül töreniyle birlikte, yarışmaya katılan seçme eserlerden oluşan sergi de, Lefkoşa'daki İsmet Vehit Güney Sergi Salonu'nda açıldı. Sergi açılışı ve ödül törenine Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, Toç-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya, KKTC Orman Dairesi Müdürü Altay Fırat, Öz Orman-İş Genel Sekreteri Bayram Ayaz, Orman Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur ve OGM Dış İlişkiler Daire Başkanı Musa Kaya ile Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nden yetkililer de katıldı.

250 civarında eserin katıldığı Dört Mevsim KKTC Ormanları konulu fotoğraf yarışmasında, birincilik ödülünü Hüseyin Çekirdek, ikincilik ödülünü Mehmetali Karahasan ve üçüncülük ödülünü İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nde çalışan üyemiz Esat Sungur kazandı. Mansiyon ödülleri Hüseyin Kocaismail, Saydam Soy ve Tevfik Ulual'a verilirken jüri özel ödüllerine de Mehmet Gökyiğit ve Sezal Acaroğlu Karahasan layık bulundu.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni