ANASAYFA / Genel / İHANETİN PEŞİNİ BIRAKMIYORUZ
İHANETİN PEŞİNİ BIRAKMIYORUZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 14.07.2017 00:00

İHANETİN PEŞİNİ BIRAKMIYORUZ

14.07.2017 00:00

Öz Orman-İş olarak, Konfederasyonumuz Hak-İş ve bağlı sendikalarla birlikte, 15 Temmuz ihanet girişiminin birinci yıldönümünde, hainleri tel'in ve ülkemize sahip çıkmak adına meydanlara indik.

Konfederasyonumuz Hak-İş ve bağlı sendikalar, 15 Temmuz'un birinci yıldönümünde, Hak-İş Genel Merkezi önünden '15 Temmuz Kızılay Şehitler Meydanı'na bir yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe Genel Merkez Yöneticilerimiz Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya, Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çınar, Ankara Şube Başkanımız Erdoğan Çubuk, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz ile çok sayıda orman-tarım emekçimiz de iştirak etti.

Hak-İş Genel Merkezi önünden yürüyüşe geçen binlerce Hak-İş üyesi ve yöneticisi, Atatürk Bulvarı boyunca yürüyerek, 15 Temmuz Kızılay Şehitler Meydanı'na indi. Meydanın yanındaki Güvenpark'ta toplanan Hak-İş yöneticileri ve üyeleri, burada bir miting gerçekleştirdi.

Mitingde konuşan Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, 15 Temmuz hain darbe-işgal girişiminin başladığı saatlerde kendisi Çin'de olmasına rağmen Hak-İş'in tüm yönetici ve üyelerinin darbeye karşı sokaklara indiğini söyledi. Aslan, darbe-işgal girişimini lanetleyerek, Türk Milleti'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, dış destekli hain girişime gereken cevabı verdiğini söyledi. Arslan, Hak-İş camiasının da bu hain girişime karşı gösterdiği direniş sırasında 4 şehit ve 200 kadar gazi verdiğini belirterek, tüm şehitlere rahmet diledi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni