ANASAYFA / Genel / KAHRAMAN MİLLET, KAHRAMAN ORDU
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 19.03.2018 00:00

KAHRAMAN MİLLET, KAHRAMAN ORDU

19.03.2018 00:00

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı'nda, Afrin kent merkezinin terörden arındırılmasıyla, çok önemli bir aşama başarıyla tamamlanmıştır.

Ordumuzun, dünyayı kıskandıracak bir başarıyla yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı, hiçbir ahlâkî değer ve hukuk tanımayan bir terörist yapılanmaya karşı, yüksek ahlâkî değerler ve sivillerin hukuku azamî düzeyde gözetilerek icra edilmesi bakımından çok değerli olması yanında, dünyanın en güçlü ülkelerinin desteğiyle üzerimize salınan terör yapılanmasına ve destekçilerine haddinin bildirilmesi anlamında da eşsiz bir kahramanlık örneğidir.

Tam da Çanakkale Deniz Zaferimizin 103. yılına denk gelen günde elde ettiği Afrin Zaferi'yle Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk Milletine, kahraman ecdadına yakışan yeni bir başarıyı tarihine altın harflerle yazmıştır.

Öz Orman-İş camiası olarak, Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nezdinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin Zaferi'ni kutluyor, başta Mümbiç ve terörden arındırılması gereken tüm bölgelerde de aynı zaferleri elde edeceğine inancımızın tam olduğunu beyan ediyoruz.

Bu vesileyle Çanakkale, Millî Mücadele, terörle mücadele, 15 Temmuz, Fırat Kalkanı Harekâtı ve Zeytin Dalı Harekâtı'ndaki şehitler başta olmak üzere, tarih boyunca verdiğimiz tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Öz Orman-İş Sendikası

Genel Yönetim Kurulu