ANASAYFA / Genel / İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 27.06.2018 00:00

İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİMİZ BAŞLIYOR

27.06.2018 00:00

Projenin Açılış Toplantısı ve Sempozyumu, 28 Haziran 2018 günü Ankara'da gerçekleştiriliyor.

Açılış Toplantısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu bir konuşma yapacak. Açılış Toplantısında, Bakan Sarıeroğlu'nun yanısıra Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Hak-İş Konfederasyonu Onursal Başkanı TBMM İdare Amiri ve Çorum Eski Milletvekili Salim Uslu, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ve TİGEM Genel Müdürü İsmail Şanlı birer konuşma yapacak.

Ankara'daki The Green Park Hotel'de yapılacak ve sabah saat 09.30 başlayacak olan Tarım ve Ormancılık Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Projesi Açılış Toplantısın öğleden sonraki bölümünde de projenin sempozyum oturumu gerçekleştirilecek.

Tarım ve Ormancılık Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Sempozyumunda Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Eski Genel Müdür Yardımcısı İsmail Belen 'İş Sağlığı ve Güvenliği Açısından Çölleşme', Çalışma Hayatı Uzmanı Tarkan Zengin 'İş Kazaları ve Güvenlik Kültürü', Öz Orman-İş Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çetin 'Tarımda ve Ormancılık Sektöründe İş Kazaları ve Meslek Hastalıkları' ve Öz Orman-İş Avukatı Ömer Bilgi de 'Yasalar Açısından İş Sağlığı ve Güvenliğinde Tarafların Sorumlulukları' konulu birer sunum yapacak.

Sempozyum, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan'ın kapanış konuşmasıyla sona erecek.

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni