ANASAYFA / Genel / HAK-İŞ FİLM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 29.11.2018 00:00

HAK-İŞ FİLM YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

29.11.2018 00:00

Konfederasyonumuz Hak-İş'in bu yıl yedincisini düzenlediği Uluslararası Kısa Film Yarışmasına, bu yıl 202'si Türkiye'den olmak üzere, 128 ülkeden toplam 4.104 film katıldı. Ulusal ve uluslararası kategoride toplam 11 dalda verilen ödüller, 29 Kasım 2018 tarihinde Ankara'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ödül törenine, Hak-İş yönetimi ile bağlı sendikaların yöneticilerinin yanısıra TBMM Başkanvekili Levent Gök, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Hak-İş Onursal Başkanı, 24, 25 ve 26. Dönem Çorum Milletvekili ve TBMM Eski İdare Amiri Salim Uslu, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve bazı milletvekilleri ile çok sayıda sinema ve tiyatro sanatçısı katıldı.

Ulusal ve uluslararası alanda iki kategoride birinci olan filme 10.000 TL, ikinci olan filme 5.000 TL, üçüncü olan filme 2 bin 500 TL ödül verildi. Ayrıca Necati Çelik Özel Ödülü olarak 2.500 TL, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, en İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Kurgu, En İyi Müzik ve En İyi Görüntü Ödülü olarak 1.000'er TL ödül verildi. Sendikacı Gözünden kategorisinde belirlenen eserlere de 1.000'er TL ödül takdim edildi.