ANASAYFA / Genel / ADANA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
ADANA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 16.01.2019 00:00

ADANA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK

16.01.2019 00:00

Öz Orman-İş şube kongreleri başladı. İlk olarak, 16 Ocak 2019 günü Adana Şube 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Divan Başkanlığını Öz Orman-İş Genel Malî Sekreteri Ali Bilgin'in yaptığı genel kurulda, Genel Başkan Settar Aslan bir konuşma yaptı.

Orman Teşkilatı ve Tarım İl Müdürlüğü'nden çok sayıda bürokrat ile Hak-İş'e bağlı sendikaların Adana şube yöneticilerinin de iştirak ettiği Adana Şube 3. Olağan Genel Kurulunda Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, Doğa Koruma ve Millî Parklar Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, İşkur İl Müdürü Ahmet Karaveli ve Adana Şube Başkanı Şahin Cerit de birer konuşma yaptı.

Genel Kurulda daha sonra tek listeyle gidilen seçimde, Adana Şube Başkanı Şahin Cerit yeniden bu göreve seçildi. Şube Sekreterliği görevine Osman Kopmaz seçilirken, Şube Mali Sekreterliğine ise Duran Kibar yeniden seçildi.

Genel Kurulda, Şube Yönetim Kurulu yedek üyelerinin yanısıra Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Üst Kurul delegeleri de seçildi.

Bu arada, geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Adana Merkez Orman İşletme Müdürlüğü çalışanı üyemiz Cengiz Çuhalı'nın Ferdi Kaza Sigortası tazminatı çeki de, Şube Genel Kurulu sırasında Genel Başkan Settar Aslan tarafından merhumun eşi Esin Çuhalı'ya takdim edildi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni