ANASAYFA / Genel / MERSİN ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
MERSİN ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 17.01.2019 00:00

MERSİN ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK

17.01.2019 00:00

Öz Orman-İş Mersin Şube 3. Olağan Genel Kurulu 17 Ocak 2019 günü Mersin Suphi Öner Öğretmenevi'nde yapıldı. Divan Başkanlığını Öz Orman-İş Genel Malî Sekreteri Ali Bilgin'in yaptığı genel kurulda, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan bir konuşma yaptı.

Orman Teşkilatı ve Tarım İl Müdürlüğü'nden bürokratlar ile Hak-İş'e bağlı sendikaların Mersin temsilcilerinin de iştirak ettiği Mersin Şube 3. Olağan Genel Kurulunda Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz ve Öz Orman-İş Mersin Şube Başkanı Halim Taşkın da birer konuşma yaptı.

Genel Kurulda daha sonra tek listeyle gidilen seçimde, Şube Başkanı Halim Taşkın ve Şube Sekreteri Kadir Vurgun görevlerine yeniden seçilirken, önceki Şube Malî Sekreteri Muhtalip Boran'ın aday olmadığı bu göreve Fikret Akar seçildi. Şube Malî Sekreterliği görevinden ayrılan Muhtalip Boran'a, bugüne kadarki hizmetleri anısına, Genel Malî Sekreter Ali Bilgin tarafından bir plaket verildi.

Genel Kurulda, Şube Yönetim Kurulu yedek üyelerinin yanısıra Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Üst Kurul delegeleri de seçildi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni