ANASAYFA / Genel / AMASYA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
AMASYA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 18.01.2019 00:00

AMASYA ŞUBE KONGREMİZİ YAPTIK

18.01.2019 00:00

Öz Orman-İş Amasya Şube 3. Olağan Genel Kurulu 18 Ocak 2019 günü yapıldı. Divan Başkanlığını Öz Orman-İş Sinop Bölge Temsilcisi Nermin Yılmaz'ın, yardımcılıklarını da Trabzon Bölge Temsilcisi Fikri Bulut, Giresun Bölge Temsilcisi Muhittin Çelebi ve Kastamonu Bölge Temsilcisi Abdullah Yılmaz'ın yaptığı genel kurulda, Hak-İş Onursal Başkanı, 24-25-26. Dönem Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Öz Orman-İş Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya ve Amasya Orman Bölge Müdürü Zekeriya Nane birer konuşma yaptı.

Genel Kurula Hizmet-İş Amasya Şube Başkanı İsmail Pazar, Amasya Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbağ, Merkez Orman İşletme Müdürü Uğur Tamer Çelik ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu'nun yanısıra, Orman Teşkilatı ve Tarım İl Müdürlüğü'nden bürokratlar ile sendikacılar da iştirak etti.

Genel Kurulda daha sonra yapılan seçimde, Şube Başkanı Ramazan Şahin ve Şube Sekreteri Selim Zengin görevlerine yeniden seçilirken, Şube Malî Sekreterliği görevine ise Olcay Beyazoğlu seçildi.

Genel Kurulda, Şube Yönetim Kurulu yedek üyelerinin yanısıra Denetim ve Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Üst Kurul delegeleri de seçildi.

,

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni