ANASAYFA / Genel / ÇANAKKALE’Yİ AYNI RUHLA ANIYORUZ
ÇANAKKALE’Yİ AYNI RUHLA ANIYORUZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 18.03.2019 00:00

ÇANAKKALE’Yİ AYNI RUHLA ANIYORUZ

18.03.2019 00:00

Türk Milleti, vatan topraklarını işgale gelen Batılı emperyalistleri, 18 Mart 1915'te Çanakkale'ye gömdü. Çağın süper devletlerinin, dünyanın en güçlü donanmalarıyla yüklendiği Çanakkale, vatan evlatlarının göğsüyle vatana siper oldu, mübarek yurdu teslim etmedi.

Aynı emperyalistlerin 100 yıl sonraki 15 Temmuz darbe-işgal girişimi de, yine vatan evlatlarının tanklara, toplara, uçaklara, her türlü ağır silahlara siper ettiği göğsünde söndürüldü. 100 yıl önce vatanını teslim etmeyen Türk Milleti, 100 yıl sonra da teslim etmedi. Yeni Zelanda'da ibadet halindeki mazlum Müslümanları katlederek bir kez daha niyetini açık eden, Türk Yurdunda gözü olan alçaklar bilmelidir ki bu topraklar 100 yıl sonra da düşmeyecek, bin yıl sonra da&hellip

Çanakkale Zaferimiz ve Şehitler Günümüz dolayısıyla, Sultan Alparslan'dan Sultan Fatih'e, Sultan Abdülhamit'ten Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve 15 Temmuz'un Cesur Liderine kadar, vatanımıza ve milletimize hizmet edenleri minnetle bu topraklar için şehit olanları da rahmetle anıyoruz.

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni