ANASAYFA / Genel / ASLAN: “SORUMLU MUHALEFETE İHTİYACIMIZ VAR”
ASLAN: “SORUMLU MUHALEFETE İHTİYACIMIZ VAR”
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 11.08.2017 00:00

ASLAN: “SORUMLU MUHALEFETE İHTİYACIMIZ VAR”

11.08.2017 00:00

CHP üst yönetiminin, son günlerdeki beyanlarıyla, Türk Milletinin topyekûn yaşadığı gerçekleri tersyüz etmeye çalıştığını ifade eden Settar Aslan, şunları söyledi:

"Önce CHP Genel Başkanı, 80 milyonluk milletin 15 Temmuz günü yaşadığı, tarihin en alçak darbe-işgal girişimine 'kontrollü darbe' yakıştırması yaparak, bütün bir milleti incitti.

Sonra bir Alman dergisine verdiği söyleşide, yabancılara açıkça 'Türkiye'de can ve mal güvenliği yok, sakın gelmeyin&hellip' mesajı verdi. Anılan dergide yer alan sözlerin söylenmediği yolundaki CHP sözcülerinin beyanı, sözkonusu derginin yaptığı, 'Röportaj CHP tarafından resmen onaylandı' açıklamasıyla yalanlandı. CHP yönetiminin bu noktadaki tavrı Türk turizmine son derece zarar verebilecek, bu sektörde iş yapan binlerce şirketin işini baltalayabilecek ve nihayet binlerce emekçimizin işini kaybetmesine, ülkemizde istihdamın daralmasına sebep olabilecek bir tavırdır.

Bu partinin Antalya Milletvekili olan bir zat, 15 Temmuz darbe girişimini 'tiyatro' diye niteleyip, 'şehidin katili devlettir' diyecek kadar dengesini yitirdi. Bu, FETÖ sözcülerinin kullandığı bir ağızdır. Anamuhalefet adına konuşanlar, 15 Temmuz'da bütün milletin yaşadığı ihaneti görmezden gelemezler.

Ve nihayet, CHP Parti Sözcüsü, anlamak için yeterli çaba göstermediği bir belgeye dayanarak, Cumhurbaşkanlığı'nın, yasadışı bir şekilde 'Başkanlık Ulusal Güvenlik Birimi' kurduğunu iddia etti. Bu beyan da, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, 'Tutanaktaki 'Başkanlık Ulusal Güvenlik' ibaresi Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı 'Ulusal Güvenliğe Yönelik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün kısaltmasıdır. Başkanlık ibaresi ise KOM Daire Başkanlığını ifade etmektedir.' açıklamasıyla yalanlandı.

Anamuhalefet partisi CHP'yi yönetenlerin, daha sorumlu, ülkenin ve CHP'ye oy veren vatandaşlarımızın yüksek menfaatlerini gözeten bir siyaset üslubu benimsemesini bekliyoruz. Türkiye'nin sorumlu muhalefete ihtiyacı var."

,

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni