ANASAYFA / Genel / HAK-İŞ 43 YAŞINDA
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 22.10.2018 00:00

HAK-İŞ 43 YAŞINDA

22.10.2018 00:00

Hak-İş'in 43. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Ankara'da düzenlenen program, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un da katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarının ardından düzenlenen 'Ekonomik Sorunlar ve Çözüm Yolları' konulu panelde, Türkiye'nin kalkınma mücadelesi, ekonomide yaşanan sorunlar, emeğin sorunları ve beklentileri üzerinde duruldu.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Vedat Bilgin'in yönetiminde gerçekleştirilen panelde, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan ve ASKON Genel Başkanı Hasan Ali Cesur birer sunum yaptı.

Kutlama programının öğleden sonraki bölümünde ise Hak-İş Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Kutlama programına Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Genel Sekreter Bayram Ayaz, Genel Mali Sekreter Ali Bilgin, Genel Eğitim Sekreteri Mehmet Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Çınar da katıldı.