ANASAYFA / Uluslararası İlişkiler / RUSYA ELÇİLİK MÜSTEŞARI BURMISTROV, ASLAN’I ZİYARET ETTİ
RUSYA ELÇİLİK MÜSTEŞARI BURMISTROV, ASLAN’I ZİYARET ETTİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 04.07.2018 05:37

RUSYA ELÇİLİK MÜSTEŞARI BURMISTROV, ASLAN’I ZİYARET ETTİ

04.07.2018 05:37

Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Igor Burmistrov, Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan’a bir nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Burmistrov’un ziyareti sırasında, halihazırda Öz Orman-İş Sendikası ile Rusya Federasyonu’nun da içinde yer aldığı Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerindeki tarım-orman-çevre işçileri sendikaları arasında devam etmekte olan ikili ve çoklu işbirliği çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

 

Genel Başkan Settar Aslan, geçen yıl Eylül ayında Antalya’da Öz Orman-İş’in ev sahipliğinde gerçekleşen, Bağımsız Devletler Topluluğu tarım-orman-çevre işçileri sendikalarının katıldığı toplantı ile bu toplantının bir sonraki adımı olarak 19-22 Haziran 2018 tarihlerinde Belarus’un başkenti Minsk’te yapılan toplantılar hakkında Burmistrov’la bilgi paylaşımında bulundu.

 

Igor Burmistrov da, ülkesiyle Türkiye arasında her bakımdan ilişkilerin gelişmesini arzu ettiklerini, bu çerçevede her iki ülkenin işçi sendikaları arasında gelişmekte olan ikili ve çoklu işbirliğinden de memnuniyet duyduklarını söyledi.

MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni