ANASAYFA / Uluslararası İlişkiler / GÜN ve TURAN ÖZ ORMAN ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
GÜN ve TURAN ÖZ ORMAN ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 15.01.2024 10:33

GÜN ve TURAN ÖZ ORMAN ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

15.01.2024 10:33

Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbağ ve İşletme Müdürü Esra Karaalioğlu’nun da katılım sağladığı toplantı Şube Başkanı İslam Şişman’ın açılış konuşmaları ile başladı.

Açış konuşmalarında konuşan Şişman; Öz Orman İş Sendikamızın vermiş olduğu mücadele yerelden genele büyük bir başarı hikayesidir. Bugüne kadar hedef olarak belirlediğimiz her bir konuya ulaşmış sözünü yere düşürmemiş bir sendika olduğumuz açık ve net ortadadır. Bu tavır bu başarı üyesinden temsilcisine, şubesinden genel merkezine büyük bir ortak başarıdır ifadelerini kullandı.

Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbağ ise selamlama konuşmasında şunları söyledi; Biz orman teşkilatının dünü bugününü büyük bir başarı ile şekillendirdik. Bundan sonraki adımlarımız ise dünya ölçeğinde başarı haritası sürekli yükselen büyük bir orman teşkilatına sahip olmaktır. Bu başarıyı oluşturacak güçlü ekiplere, yeşil vatanı korumanın vatan olduğunu hisseden büyük yüreklere sahibiz. Bu sebeple orman teşkilatına katkı sunmuş her bir ferde gönülden teşekkür ediyorum dedi.

İşletme Müdürü Esra Karaalioğlu ise ‘Orman teşkilatının en riskli haritalarından birinde görev yapıyoruz. Verilen mücadele gönülden, yürekten çalışmayı gerekli kılıyor. Bütün arkadaşlarımız da bu bilinçle görevlerinin başındalar. Birliğin verdiği güçle daha nice başarılarla teşkilatımızın en iyisi olmaya devam edeceğiz dedi.

Öz Orman İş üyeleri ile bir araya gelen Genel Mali Sekreter Halil Turan ise yaptığı konuşmada şunlara değindi;

Biz orman yangınlarında ziyaret ettiğimiz arkadaşlarımızın taleplerini bugün tekrar sorduğumuzda o gün istedikleri talebin bugün gerçekleşmiş olduğunu gördük. Sendikacılıkta üyesinin derdiyle dertlenmek Öz Orman İş Sendikasında sözde değil özde bir tutumdur. Kadro ve şehitlik talebi hayat bulmuş, bundan sonrası için de yeni yol haritaları varlığını göstermiştir. Sendikacılığın talep makamı olduğunun altını çizen Turan, Dün de bugün de talepleri en etkili şekilde dile getirmek büyük bir maharet ister bizler bu mahareti kazanıma dönüştürdüğümüz için mutluyuz ifadelerini kullandı.

Genel Eğitim Sekreteri Gün ise yaptığı konuşmada Yol haritamızda kadro ve şehitlik alınmış, üye arkadaşlarımızın emek ve geçim sorunları ana göre düşüşe geçmiştir. Öz Orman İş olarak en etkin şekilde yaptığımız mücadelelerden biri de memur ve işçi arasında oluşmuş olan makasın kapatılmasına yöneliktir. Bu hususta genel başkanımız hem medya da hem de bürokraside gerekli görüşmeleri yapmaktadır. Atılacak olan adımlarla üyelerimizin rahatlaması, çağın ekonomik koşullarına ayak uydurması için ne gerekiyorsa onu yapacağız açıklamalarında bulundu.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni