ANASAYFA / Uluslararası İlişkiler / HAKLARIMIZ İÇİN MEYDANLARDAYIZ
HAKLARIMIZ İÇİN MEYDANLARDAYIZ
ÖZ ORMAN-İŞ BASIN MÜŞAVİRLİĞİ - 05.09.2024 11:15

HAKLARIMIZ İÇİN MEYDANLARDAYIZ

05.09.2024 11:15

Öz Orman İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya İstanbul, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Düzce Orman Bölge Müdürlüklerinde görev yapan Öz Orman İş üyeleri ile birlikte ‘Haklarımız İçin Meydanlardayız’ programında orman işçilerini temsil edecekler.

5 Eylül’de Hak İş Konfederasyonu ve bağlı sendikaları tarafından organize edilen Kayseri’den sonra saat 18.30’da Kocaeli meydanında yapılacak olan program öncesi konuşan Öz Orman İş Sendikası Genel Teşkilat Sekreteri Zeki Sungur Kızılkaya; Bundan önceki programımızı Kayseri’de gerçekleştirdik. Bugün Kocaeli’nde, 13 Eylül’de de Gaziantep’te olacağız. Meydanlara inerek işçilerimizin geçim sıkıntısı yaşadıklarını en yüksek sesle duyurmaya, Vergi kesintilerinin maaşlarımızı erittiğine, fiili mesai düzenlemesinin yapılması için adım atılmasına, yaşadığımız ekonomik sıkıntıların enflasyonun üzerinde olduğuna, vergi düzenlemesiyle vergilerin yüzde 15 ile sabitlenmesi gerektiğine, ekmeğin kahramanları olan TİGEM işçilerimizin sorunlarına, temiz nefesin öncüleri olan Orman Kahramanlarımızın dertlerine çözüm bulmak adına meydanlarda olacağız dedi.

Kızılkaya, Emeğin kahramanları buğun ne yazık ki 24 Bin gibi bir rakamla çalışmak zorunda kalıyorlar. Bu şartlar altında geçinmek zor. Bugün Cumhurbaşkanı Yardımcımız Dezenflasyon sürecine girdik dedi. Bu ülkede iyi şeylerinde olduğunu görmek bizi mutlu ediyor ama bu olumlu adımların artık yaşam standartlarımıza yansıması gerektiğini düşünüyoruz’ dedi.

Kızılkaya Öz Orman olarak tarım ve orman işçilerimizin sorunlarını en yüksek şekilde dile getirmek bizim başlıca görevimizdir. Kazanım odaklı adımlarımız istenilen seviyeye gelene kadar da mücadelemizi sürdüreceğiz ifadelerini kullandı.

Haberle İlgili Fotoğraflar


MUHATAP KURULUŞLAR



Kişisel Verileri Koruma Kanunu - Aydınlatma Metni